Beoordelingen van Chinese Street Den Haag

Recente recensies

5.0
Wilma
2 augustus 2021

Het was weer meer dan lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja Koolhoven
1 augustus 2021

Heerlijk gegeten eten kwam op tijd en goed warm

OLGA
31 juli 2021

Eten was snel bezorgd, echt lekker ! Hartelijk dank!

Onno
29 juli 2021

Was weer zeer goed.

Dries
25 juli 2021

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Dankers
25 juli 2021

Goed, als altijd

Johan B
24 juli 2021

Lekker Chinese Eten voor een juiste prijs.

Michel
23 juli 2021

Was weer heerlijk...!

Ted
22 juli 2021

Goede kwaliteit zoals altijd.

Karin
20 juli 2021

Zoals gewoonlijk: heerlijk!!

Lidy
18 juli 2021

Het enige wat ik jammer vind is dat mijn kroepoek steeds taai/of oud ik weet niet wat de oorzaak is maar niet zo als het hoort te zijn. Voor de rest super en een 10 voor hun eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
17 juli 2021
Groenevelt
15 juli 2021

Kwalitatief betaalbaar en goede service

Rafael
14 juli 2021

always the best!

Martin Wien
12 juli 2021

Was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noah
11 juli 2021

Snelle bezorging, goede kwaliteit en een cadeautje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert Volkers
11 juli 2021

Weer heerlijk vegetarisch gegeten. Alleen de kroepoek was niet zo knapperig....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

denneboom mirjam
11 juli 2021

Zoals elke keer weer, alles verrassend lekker.

Max
10 juli 2021

Goede kwaliteit, netjes op tijd bezorgd.

Paul
9 juli 2021

Was weer heerlijk. Zo makkelijk: online bestellen en precies op tijd kun je het afhalen.

Abra
7 juli 2021

Very yummy! We enjoy your Vega chicken

M
5 juli 2021
Bos
5 juli 2021

Dank voor kroepoek cadeau ๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
5 juli 2021

Zoals altijd weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RT
4 juli 2021

Goede kwaliteit en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
4 juli 2021
Robert Volkers
1 juli 2021

We hebben heerlijk gegeten. Zowel de vegetarische porties als de 'gewone' porties waren heerlijk. De bezorgster was netjes op tijd. We bestellen hier een volgende keer zeker weer!

Stefan
27 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marzena
27 juni 2021

Snelle bezorging, super lekker eten.

A. van het Kaar
24 juni 2021

Heel lekker en ruim genoeg , snelle bezorging , een aanrader.

John Altena
20 juni 2021
Marjolein
19 juni 2021

De vegetarische gong bao en de verga- satรฉ waren heerlijk!

Frans
18 juni 2021

Meestal vind ik het wel lekker, met name de wokgerechten zonder een traditionele kant en klaar saus. Blijkbaar deze keer niet goed opgelet. Beide met zo'n chili saus. Jammer dat je niet echt kan inzoomen op een plaatje van een gerecht zodat je beter ziet wat je besteld. Deze keer dus wat minder, meestal 4 sterren.

Karin
18 juni 2021

Netjes op tijd, heerlijke Eend, de sweet andsour chicken was ook goed Bezorgster had een goede Corona-werkwijze en was heel vriendelijk

Bos
14 juni 2021

๐Ÿ‘๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

denneboom mirjam
13 juni 2021

Menu met buikspek krokant aan de buiten kant en heerlijk zacht van binnen. Alles wat we tot nu hebben gegeten was over heerlijk. Keuze aan grote van portie is ook handig.

Karin
11 juni 2021

Heerlijk gegeten! Fijne bezorging! Eigenlijk uit eten in eigen huis!

Leonardo
11 juni 2021
Belinda Haijes
6 juni 2021

Het eten is zoals altijd erg lekker en goed. Enige minpunt vind ik de extra kosten voor nasi. Dat kan minder. En de bezorgtijd is iedere keer dat ik besteld heb een kwartier te vroeg. Soms bestellen we vanuit de auto en tikken de bezorgtijd aan dat we thuis zijn t kan dus zijn als de bezorger een kwartier vroeger komt dat we dus nog niet thuis zijn. Dus graag hoe goed bedoeld ook de bezorgtijd zoals afgesproken. Verders ben ik heel tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Street

Hi Belinda, Dank voor je bestelling en review. Ik zou graag even kort willen toelichting willen geven op je opmerkingen. Zondag is het een erg drukke dag met bestellingen (bezorgen en afhaal), we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de gevraagde tijd van de klanten. We nemen altijd een kwartier eerder tot een kwartier later als acceptabele tijdframe, dit geeft ons mogelijkheid om efficiรซnter te werken. Indien een bestelling niet voor een bepaalde tijd afgeleverd mag worden ivm aanwezigheid, kan je dat in de notities opnemen. We kiezen dan een tijdframe van 30 minuten vanaf de gevraagde tijd. De kosten voor de Nasi zijn geen extra kosten, maar de kosten voor een losse nasi. We hebben er bewust voor gekozen om in de prijs van de hoofdgerechten geen standaard een extra bedrag te rekenen voor standaard witte rijst. Het is dus volledig aan de klant om er voor te kiezen of er wel of geen bijgerecht bij wilt hebben. Ten op zichtte van de witte rijst, is de nasi 1 euro duurder voor een normale portie. Dat is vrij marktconform vergeleken met andere restaurants. Doordat we niet verplicht witte rijst mee verkopen, kunnen we de hoofdgerechten concurrerend prijzen en hebben klanten de opties om juist veel variatie op tafel te zetten. Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, voel je vrij om contact met ons op te nemen. Hopelijk kunnen we weer snel bij jullie bezorgen :)

Liem
6 juni 2021

Erg goed! Zoals altijd.

Marianne
5 juni 2021

Heel snel en weer lekker

Roger Albertsen
1 juni 2021
John
29 mei 2021

Snelle bezorging, heerlijk gegeten. Top!!!

Rachel
27 mei 2021
Monica Verschoor
24 mei 2021

Razendsnel en goed warm. Wel meer Chinees dan Indonesisch maar gezien de naam wel logisch.

Reactie van Chinese Street

Hi Monica, Dank voor je review. We vinden het jammer dat onze gerechten niet aan je verwachting van authentieke smaken heeft voldaan. Mag ik je een aanbeveling geven van onze authentieke gerechten voor je volgende bestelling? Probeer eens onze Honey Pepper Beef, Pepper & Salt shrimps, Crispy belly, Famous roast duck en Hong Kong Skewers. Hopelijk mogen we snel bij je langskomen.

Ingrid
24 mei 2021

Super lekker, snel bezorgd. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
23 mei 2021
Dries
23 mei 2021

Goed zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lut
23 mei 2021

Had gele curry besteld, deze was erg pittig. Te pittig Vd kids. Misschien handig om online bij de gerechten dit erbij te vermelden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Street

Hi Lut, Dank voor je review. Volgens de order die we binnen hebben gekregen, heb je een Thai Red Curry besteld, die is inderdaad pittig. Bij het gerecht staan ook 2 pepertjes om dit aan te geven. De gele curry is minder pittig.

jeannette berkel
22 mei 2021

heerlijk

Bos
22 mei 2021

Heerlijke gerechten en supersnel bezorgd.

Johan Bottema
22 mei 2021

Lekker hoge kwaliteit chinees eten. Al jarenlang eten we bij dit adres en hun nieuwe thuis bezorging is echt de beste

Schipper
20 mei 2021
NN
15 mei 2021

Lekker warm eten, voor 2 personen waarvan 1 een grote eter een beetje aan de weinige kant maar goed te doen.

Rob Dankers
14 mei 2021

Al sinds decennia klant en de laatste jaren, onder de huidige eigenaar, zelfs fan te noemen ging het deze keer een beetje mis. te vroeg geleverd en cha sui (ook lekker) i.p.v. spek. Volgende keer weer beter.

Reactie van Chinese Street

Hoi Rob, Dank voor je review. Ik heb het even voor je nagekeken. De bestelling was aan ons doorgegeven voor levering zo snel mogelijk, dus hebben we de bestelling direct gemaakt en bij je afgeleverd. De bestelling die wij door hebben gekregen was Honey Red Roast. Mocht je na het bestellen en het lezen van de bevestiging nog iets willen wijzigen aan de bestelling, kan je ons altijd even bellen zodat we het nog even kunnen aanpassen.

Max
10 mei 2021
Wilma
10 mei 2021

Weer geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
9 mei 2021

Lekker en prima eten. Bezorging ook op tijd zoals werd aangegeven.

Bottema
8 mei 2021

Goede kwaliteit en heerlijk.

Ted
7 mei 2021

toelichting overbodig.....

Bos
3 mei 2021
Kaar
2 mei 2021

๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeff Po
2 mei 2021

Het eten was nog goed warm en lekker maar de hoeveelheid is wel kleiner geworden door kleinere bakjes dan voor de tijd van Corona. En de prijs is duurder geworden!

Reactie van Chinese Street

Hi Jeff, Dank voor je review en feedback. De porties voor bezorging zijn sinds onze start met online bestellingen niet veranderd. We hebben voor online bestellingen wel een ander menu dan de gedrukte afhaalmenu kaart. We bieden standaard 1 persoons porties zonder bijgerecht aan zodat mogelijk is om veel verschillende gerechten/smaken op tafel te zetten voor een gevarieerd menu. Onze inkoopkosten zijn enorm gestegen in het afgelopen jaar en daardoor hebben we sommige producten iets in prijs moeten aanpassen.

Jim
30 april 2021

Altijd lekker! Overzichtelijke site voor online bestelling.

Junes
29 april 2021

(H)eerlijke smaken en niet te zout, precies goed.

MAx
28 april 2021
Jaapjan
27 april 2021

Lekker eten, geen standaard chinees maar veel beter.

Robbie S.
27 april 2021

Was lekker en snel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Liem
27 april 2021

Helemaal volgens verwachting en volgens afspraak.

Tiel Meijer
22 april 2021

Goede site, makkelijk kiezen, op tijd en op temperatuur geleverd. Een heerlijke maaltijd

Pj
21 april 2021

Alles lekker, zoals gewoonlijk.

Martin
18 april 2021

Was weer uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dj Franken
18 april 2021

Soep was echt niet lekker, de loempiaโ€™s waren ook niet lekker. De reepjes kip waren veel te lang. Was niet tevreden. Jammer

Rob Dankers
18 april 2021

Li's Palace is ons vanaf de oprichting bekend maar met de huidige eigenaar is een grote kwaliteitsslag gemaakt.

Van Croonenburg
17 april 2021

Heerlijk gegeten en we wonen best ver van restaurant en toch op tijd bezorgd .

Anoniem
17 april 2021

Heerlijke Chinese bami. En de kip in Bali saus is een must, onze vaste bestelling. Zoet licht pittige saus met groente en kip.

June
16 april 2021
Tineke
12 april 2021

Prima weer. Snelle bezorging. Eten was lekker en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter Jongerius
11 april 2021

Was echt weer top!

denneboom
10 april 2021

was helemaal geweldig! tot nu toe de lekkerste van Loosduinen! we komen op zeker weer opnieuw bestellen!

Anonymous
9 april 2021
Jansen
8 april 2021

Lekker en precies op tijd

Garda
5 april 2021
Bos
4 april 2021

๐Ÿ‘๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SemenBee
3 april 2021

Vegetarische kipstuckjes maaltijden besteld en het was heerlijk. Het is was niet te zout wat bij andere chinese restaurants meestal wel het geval is. Supersnelle en vriendelijke service, al met al lekker en snel eten voor een goed prijs.

Sandra
2 april 2021

Snelle levering en heerlijk eten. Goede smaak.

barbara
2 april 2021
Agnes Bos
1 april 2021

Het is weer eens iets anders dan de standaard babi pangang. Heerlijk eten, erg smaakvol. Het geld dubbel en dwars waard! Als je wat te vieren hebt: Bestellen en lekker thuis eten. Echter zodra het weer kan... Zijn wij als eersten weer present in het restaurant!

Schipper
28 maart 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chezzie
26 maart 2021

Salt and Pepper Shrimp and Salt and pepper chicken highly recommended, delicious, piping hot and fast, friendly delivery!

Fred
24 maart 2021

Eerste keer bij dit restaurant. Stevig aan de prijs, maar heel vriendelijke bediening, zelfs toen ik de ingepakte bestelling wilde controleren. Alles klopte perfect trouwens. Familie menu B met nasi, meihoen en bami, plus kip cashew met chinese meihoen. Grote porties zijn echt groot trouwens ๐Ÿ‘ Gerechten zijn echt erg lekker. Heerlijk malse kip, mooie magere babi pangang. We hebben er met 4 personen goed van gegeten en hadden nog wat bami en nasi over. Helemaal goed. Chopsticks hadden het compleet gemaakt. Echt lekker gegeten!

Mar en candy
22 maart 2021

Gisteren voor het eerst besteld bij li",s palace en zeer tevreden. Warme gerechten en de beef was heerlijk zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sab
21 maart 2021

Alles prima en online bestellen gaat zo ... Geen lange wachttijden.

Wilma
20 maart 2021

Smullen weer!

TheoH@
20 maart 2021

Enige nadeel van laten bezorgen dat de producten tijdens het vervoer enigszins afkoelen. Maar de soep wordt ook niet zo heet gegeten als zij wordt opgediend ๐Ÿ˜ โ€˜ Het gemak dient de mens โ€™

Marios
18 maart 2021

Prima eten, snel bezorgd en vriendelijke bezorger

Olav
16 maart 2021

Eten was goed en ruim voldoende. Bezorging een minuut.of 20 later dan verwacht.

Bos
15 maart 2021
Faye
13 maart 2021

Altijd snelle service en lekker eten!

Marga
12 maart 2021

Altijd lekker eten. Snelle bezorging en eten was goed warm.

Wouter Jongerius
11 maart 2021

Echt uitzonderlijk!

ANAMARIA
11 maart 2021
Peter Simons
11 maart 2021

In ongeduldige afwachting van de opening van het restaurant, gisteren weer heerlijk Chinees thuis gegeten.

Pronk
8 maart 2021

Altijd lekker

Jeroen
3 maart 2021
Rolien
3 maart 2021

Wederom voor de tweede keer heerlijk gegeten van de maaltijden. Echt smullen.

De Harder
1 maart 2021

Was echt niet lekker. vlees moest mager zijn maar het was vet en stug.Dit is de laatste keer dat ik besteld bij jullie afz mevrouw de harder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brongers
1 maart 2021

Voor de tweede keer besteld. Beide keren prima van kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding en exact op de afgesproken tijd.

T rijgersberg
28 februari 2021

Het eten was lekker de bezorging was veel sneller dan verwacht ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanna
27 februari 2021

Heerlijk eten!! Keurig op tijd! Voor herhaling vatbaar!

Tiel Meijer
25 februari 2021

alles prima in orde. Op dezelfde voet doorgaan!

Martin
24 februari 2021

Was weer top

Wilma
22 februari 2021

Zo lekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rolien
21 februari 2021

Wij hebben gisteren genoten van een heerlijke Chinese maaltijd. Ook na een korte fietsrit was de maaltijd nog lekker warm. De bestelling ging fout, dit lag aan mijzelf. Per telefoon heeft ons toen een vriendelijke meneer geholpen om de bestelling te plaatsen en konden we deze op het aangegeven tijdstip ophalen.

Lidy
20 februari 2021

Was weer top zo als altijd, heerlijk gegeten

P.de Haan
20 februari 2021

Keurig op tijd en het eten was weer prima. Alleen de bami had wat warme gemogen was lauw.

Louis
20 februari 2021

Chinese street is a good place to eat

TheoH
20 februari 2021
Jan Voorham
18 februari 2021

Het was een tijd geleden maar het was weer ouderwets heeeeerlijk

M.Kroes
17 februari 2021

Snel bezorgd, goed warm, heerlijk gegeten !

Frans
17 februari 2021

Lekkere verse wok. Snelle bezorging.

wilma
15 februari 2021
van Gaalen
15 februari 2021
e jap
15 februari 2021

Kwaliteit is goed alleen verschil tussen een grote bak en een kleine bak garnalen is 8,60 voor 4 extra garnalen ,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Street

Dank voor je bestelling, onze excusses dat de levering gisteren langer heeft geduurd dan wat je van ons gewend bent. Het zat niet mee op de weg en we vonden het niet verantwoord om onze bezorgers op 2 wielen te laten rijden. Wat het aantal garnalen betreft van uw gerecht, in een kleine portie pepper & salt shrimp zitten er 6 a 7 garnalen en in een grote portie 12 a 14 garnalen. Het varieert omdat soms de garnalen iets groter of kleiner zijn. Het verschil is minimaal 5 en maximaal 8 afhankelijk van de garnalen maat. Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben, vernemen we dat graag.

Bos
14 februari 2021

๐Ÿ˜€๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liem
14 februari 2021

Echt lekker en op tijd....super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cinderella
14 februari 2021

Goede maaltijd en porties; het smaakte weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rob
14 februari 2021

eten altijd top en ondanks gladde weer netjes thuis gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ted
14 februari 2021

Goede kwaliteit, heerlijk bereid en een goede hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
12 februari 2021

Zoals altijd prima eten! Enig puntje van โ€˜kritiekโ€™ dat het iets te vroeg kwam

Reactie van Chinese Street

Dank voor je review en bestelling. We bezorgen door de weersomstandigheden alles met de auto en is de capaciteit lager. We hebben daardoor keuzes moeten maken in de planning. We denken dat de meeste klanten liever iets eerder willen hebben dan te later. Mocht je de voorkeur hebben voor liever later, laat het ons weten in het opmerkingenveld en we houden daar zoveel mogelijk rekening mee.

J.s
11 februari 2021
Tilly de Wolf
11 februari 2021

Het vlees en garnalen waren erg lekker, alleen de bamie goreng was niet echt bamie goreng, zat niks door en was nogal klef. Ik had de folder van jullie en daar was de prijs voor bamie en rijst (bijgerecht) goedkoper dan op online versie? Ik vind dat de prijzen niet kunnen afwijken van afhalen en bezorgen, want bij bezorgen zit ook de bezorgkosten al bij.

Reactie van Chinese Street

Dank voor je review. De bezorgkosten die we vragen zijn niet kostendekkend voor onze bezorgservice omdat we al onze medewerkers een eerlijke beloning geven. We hadden er inderdaad ook voor kunnen kiezen om de kosten voor afhaal te verhogen en gelijk te trekken met bezorging. Dit hebben we bewust niet gedaan om de kosten voor afhaal lager te houden. Thuisbezorgen van maaltijden is een grote kostenpost voor ons, loonkosten, vervoer en platform kosten. We vinden het niet eerlijk om die kosten ook bij de klanten te leggen die bij ons komen afhalen. We hebben voor online bestellingen ook een nieuw structuur gekozen waarbij het transparant is wat elk product kost en de klant een bewuste keuze kan maken om er wel of geen bijgerecht bij te nemen. Zo hoeft een klant dus nooit meer te bestellen dan dat ze eigenlijk willen hebben.

M.Charite
7 februari 2021
Chezzie
5 februari 2021

Super fast delivery and delicious hot food, perfect as usual!

Jaapjan
4 februari 2021

Lekker gegeten, goede keuken.

P.de Haan
3 februari 2021

Goed gegeten, was genoeg, heerlijke verse groente in de bami, levering keurig op tijd.

Elly
3 februari 2021

Heerlijk gegeten. En het was ruim voldoende. De bezorging was ruim op tijd.

M. Klok
1 februari 2021

Het eten is heerlijk en de levering was ook erg snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert B
1 februari 2021
meul
31 januari 2021

Eten was weer heerlijk en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Van de Meer
31 januari 2021

Voortreffelijk weer. Had alleen nasi en chinese bami besteld, maar kreeg ook 2 bakken witte rijst en begreep niet waarom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
31 januari 2021

๐Ÿ‘๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
29 januari 2021

Het was weer heerlijk

Johan
29 januari 2021

Voor het eerst besteld hier en is erg lekker en voor herhaling vatbaar!

Tiel Meijer
28 januari 2021

Goede web-informatie, eenvoudige te bestellen, goede informatie over bezorgtijd en tijdige aflevering. Prima!

Schilperoort
26 januari 2021

Snel , vers en goed . Echt aanrader

Anamaria
26 januari 2021

Heerlijk!

Stefan
25 januari 2021

Heerlijke Tjap Tjoi met goede rijst. Op tijd bezorgd. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
24 januari 2021

Op tijd en het eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
24 januari 2021

Wij hebben weer genoten van heerlijk gerechten!

Dick
24 januari 2021

Snel geleverd en weer heerlijk zoals altijd!

Faith
24 januari 2021

Super lekker gegeten. Zag er goed uit was goed warm en smaakte heerlijk. Vooral de crispy chicken popcorn was erg lekker !

Wim
23 januari 2021

Ik bestel hier regelmatig. Vandaag was het eten, zoals altijd, erg goed. Stukken beter dan het eten van een doorsneechinees. De porties zijn iets kleiner, maar de kwaliteit van de ingredienten is proefbaar beter, van het koken ook. Fijn is ook dat je voor grote of kleine porties kunt kiezen en dat je gerechten ook zonder rijst/nasi of bami kunt bestellen. De bezorging was, ook als altijd, vriendelijk en snel.

Food
23 januari 2021

Heerlijk eten, in korte tijd al vaak besteld, grote porties. Ons raken ze niet kwijt als klant.

Mireille Mannee
23 januari 2021

De crispy pork belly is fenomenaal... In heel Den Haag geen betere geen betere

Angelique
23 januari 2021

Erg goed telefonisch geholpen Daarna online besteld Heerlijk eten kipfilet is ook kipfilet Verse groenten en netjes thuisbezorgd Ik ben normaal geen type van eten halen Maar bij deze chinees echt top!!!

F. Jansen
22 januari 2021

Eerste klas eten. Thuis gekomen is het nog lekker warm. Een absolute aanrader voor Chinees eten!

J Tempelaars
21 januari 2021

Nu al denk meer dan 10 keer besteld, in 1 woord fantastisch. Leveringen mooi op tijd, prachtige gerechten, uitgebreide kaarten buikspek.. Mijn persoonlijke favoriet. Thuis Chinees eten - best keuze in Den Haag regio Kijkduin

Anamaria
19 januari 2021

Altijd super lekker, snel geleverd, vers gemaakt. Ik ben er zo blij met jullie!

Pas
19 januari 2021

Altijd even lekker ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜€

Arianne
19 januari 2021
Ingrid
19 januari 2021

Kwaliteit eten was goed! Lange wachttijd, maaltijd bleek verkeerd bezorgd (en ook afgenomen! Dat is gewoon diefstal!) Uiteindelijk werd de bestelling alsnog binnen een half uur bezorgd door de baas zelf.

Janet
18 januari 2021

I can't recommend this restaurant enough!

Tamara
17 januari 2021

Kwaliteit super, bezorging stipt op tijd en tot aan de voordeur van ons vakantiehuisje en vriendelijke bezorger in de sneeuw. Jammer dat we niet in de buurt wonen anders hadden we zeker vaker besteld. Heerlijk gegeten.

Thea
14 januari 2021

Vriendelijk, correct en snel bezorgd en heerlijk eten!

Dunc
14 januari 2021

Heerlijk eten.

Lisanne
13 januari 2021

Heerlijk eten. Wij zijn fan. Vooral van de Korean popcorn chicken!

Wilma
13 januari 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd

Karin
12 januari 2021

Wat was het weer lekker! De kip in zwarte bonen saus smaakte verrukkelijk! Snelle bezorging! We hebben top gegeten!

A.van het Kaar
11 januari 2021

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
11 januari 2021

Goed eten, goed gebakken banaan. Keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
11 januari 2021

was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Charite
10 januari 2021
Richard Schokker
10 januari 2021

Nu voor de derde keer besteld bij Chinese-street en wederom TOP!!! Lekker, porties zijn royaal en bezorging steeds netjes optijd!! Echt een aanrader... nรฉt wat meer en anders (lekkerder) dan de โ€œstandaard โ€œ Chinees!

Liem
9 januari 2021

Prima zoals altijd!

Martin
9 januari 2021

Erg lekker weer en stipt op tijd bezorgd voor mij de beste van Den Haag

Rhys Duindam
7 januari 2021

Ik kom al een tijdje voor de lekker eten en top service! Ik kan ze niet genoeg promoten omdat ze echt goed zijn! Aanrader!!

Wilma
7 januari 2021

Het was weer overheerlijk!

Marloes
6 januari 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging

Martin
6 januari 2021

Zeer goed

van der Meiden
6 januari 2021

het eten was super we gaan daar meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Onno
5 januari 2021

Duidelijke site , makkelijk bestellen Goede bezorging maar belangrijkste! Heerlijk gegeten .

Peter Simons
4 januari 2021

Was weer lekker!

Jan Mulder
4 januari 2021

Top, bestellen, betalen, bezorgd op het door mij opgegeven tijdstip en het eten is goed warm aangeleverd en het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
4 januari 2021
Manon
4 januari 2021

Weer helemaal goed, zoals gewoonlijk. Wij hadden tjap tjoy kip, babi pangang mager en kip met cashewnoten, alles met nasi. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Warren George
2 januari 2020
Wil van Dalen
2 januari 2020

Was heerlijk! Maar voor het eerst laten bezorgen! Helemaal top en op tijd!!!

Bas
1 januari 2020

Zoals altijd uitstekende kwaliteit, goede smaken en met zorg bereid! Wij gaan er graag uiteten maar dit is next best. Prijs/kwaliteit is top.

rob van loon
1 januari 2020

de gerechten waren weer erg goed, maar er was iets anders aan de smaak van de "crispy belly" dan anders... dat was jammer, maar voor de rest heb ik er weer heerlijk van gegeten.

Augustine
31 december 2020

The food is amazing and warm, highly recommend :)

Henriette
30 december 2020

Het eten was erg lekker. Wij zijn op vakantie in Den Haag en hebben hier vaker gehaald.

michiel
28 december 2020

1ste keer. zeer goed bevallen. kom zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Elsenaar- Bos
27 december 2020

Heerlijk gegeten en een supersnelle bezorging! Chapeau!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eugenie
27 december 2020

Het eten stond netjes op de afgesproken afhaaltijd klaar en smaakte heerlijk! Enorm veel keuze, ook qua (di)eetwensen. Een aanrader!!!

Rina
27 december 2020

Het eten was heerlijk, goed gevulde bakjes. Was een geslaagde kerst.

Anoniem
27 december 2020

Good Food, Good People!

Dries
27 december 2020

zoals altijd prima

Charles Heidsieck
26 december 2020

Weer super tevreden. Heerlijk eten en precies op de afgesproken tijd afgeleverd. Klasse bedrijf met klasse eten.

Bos
26 december 2020

๐Ÿ‘๐Ÿ™

Ha
26 december 2020
Charles Heidsieck
25 december 2020

Super lekker en op tijd geleverd.

Nas
24 december 2020

Altijd lekker!!

Judith
24 december 2020

Super snel bezorgd, goede service. Heel lekker eten en heel veel vegetarische opties. Echt top!

Bob
23 december 2020

Lekker eten en snelle bezorging

Jolanda
23 december 2020

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk.

Jacky
21 december 2020

Jullie eend is de beste die ik gegeten heb! Zo heerlijk. De tja sieuw, crispy pork belly ook heerlijk! Dank jullie wel voor het heerlijke eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.Haas
21 december 2020

Het was weer Heerlijk en snel gebracht . Fijne dagen gewenst en een gezond 2021.

Elly
19 december 2020

Heerlijk eten, exact op tijd geleverd door een vriendelijke jongeman

Paul
19 december 2020

Heerlijke maaltijd tegen redelijke prijs. Precies op tijd kunnen afhalen.

Stefan
18 december 2020

Zeer snel bezorgd en weer heerlijk gegeten!

Cor
16 december 2020

Lekkere gerechten en van goede kwaliteit. Bezorging vlot en netjes

Peet
16 december 2020

Zo als altijd, de gerechten zijn uitstekend. Nu voor het eerst via de website besteld. Alles perfect op tijd. De gerechten werden warm gehouden in een warmhoudbox. Keurig de COVID-19 regels nageleefd Laten we onze middenstand steunen

V.d.Berg
15 december 2020

Lekker smakelijk eten snelle bezorging

Jamie
13 december 2020

Super lekker eten! Top restaurant en goede prijs-kwaliteit verhouding...echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadine & Rajesh Ramlal
13 december 2020

Perfect, beter kan niet!! Super lekker gegeten!!

Tiel
13 december 2020

Overzichtelijke site. Goede voortgangsinformatie. Op gevraagde tijd geleverd. Goed op smaak.

Wilma
13 december 2020
John Gunneweg
12 december 2020

Niet de gemiddelde smaken, erg lekker weer. Aanrader de Mihoen Singapore, varieert van licht zoet naar pittig. Fijn dat we weer een keer in de buurt waren, op bezoek bij de pude vader, en jullie klein beetje londen steunen.

Elly
10 december 2020

Zeer smakelijk Vers en goed op temperatuur! Voor herhaling vatbaar, dikke 9

Faye
10 december 2020

Snelle service en heerlijk eten!

Wilma Keus
10 december 2020

Het eten was weer heerlijk en goed warm, zoals altijd

Cor
9 december 2020

Vlotte bezorging en goede kwaliteit van het eten. Als leuke attentie een kleine proeverij van een ander gerecht

Anamaria
8 december 2020

Het is mijn favoriet. Ik bestel nu al weken en het is altijd lekker, vers, super snel geleverd.

Daniel
7 december 2020

Altijd lekker, altijd snel geleverd. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans Dijkstra
6 december 2020

Voor het eerst besteld. Heerlijk gegeten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carola
6 december 2020

heerlijk gegeten

Martin Wien
6 december 2020

Was weer top heerlijk

Dick
6 december 2020

Snel geleverd en van top kwaliteit!

Rajesh
5 december 2020

Perfect!!

Peter Simons
5 december 2020

Hoewel we de sfeer van het restaurant misten, waren wij zeer content met de kwaliteit van de bezorgde maaltijd. We hopen snel weer ter plaatse te kunnen dineren.

Delhez
4 december 2020

Het Chinese street actiemenu smaakte heerlijk. Ruim voldoende voor twee personen en prima kwaliteit. De bezorging was erg vlot en vriendelijk.

Chezzie
4 december 2020

Salt and Pepper Prawns and Crispy Belly, hot, fresh and fast, friendly delivery.

B.van Gaalen
4 december 2020
NJ
3 december 2020

Heerlijk gegeten!

Noes
3 december 2020

Heerlijk en supersnel bezorgd!

Katja
3 december 2020

Goed eten en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

Max
2 december 2020
MC
1 december 2020

heerlijk gegeten

De Wit
29 november 2020
Richard Schokker
28 november 2020

Vandaag voor het eerst besteld bij Chinese-street. Super snel heel lekker eten thuis !! Enige minpuntje was dat de zeewier salade niet helemaal ontdooid was, maar de rest deed dit al snel vergeten... zeker voor herhaling vatbaar!!

Liem
28 november 2020

Zoals altijd lekker en op tijd!

Luna Costa
28 november 2020

Het was lekker! En het was bezorgd door een lief buurmeisje! Dank je wel!

B. J. Bakker
25 november 2020

Vlot besteld en snel bezorgd. De maaltijd was weer erg lekker. Volgende keer weer!

marja
22 november 2020
Ted
22 november 2020

Snelle bezorging en een vriendelijke bezorger. Kwaliteit als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jetse Bos
22 november 2020

Niets dan lof voor de kwaliteit van het eten en ook voor de presentatie. De tjapsoi bevatte inderdaad 10 groenten en de nasi smaakte veel lekkerder dan van de gemiddelde afhaalchinees. Li's Palace is voor ons het favoriete adres (hopelijk gaat het restaurant weer snel open en dan kan ik het verrassingsmenu van harte aanbevelen. Een culinair hoogstandje!

Johan
21 november 2020

Heel erg lekker

Chezzie
20 november 2020

Hot, Fresh and Delicious as always! Fast and friendly delivery.

Andrew
18 november 2020
ANAMARIA
18 november 2020
Jacky
17 november 2020

Ik bestel nooit meer bij een ander. De eend is super super lekker!

Dries
16 november 2020
Vlaming
15 november 2020

Het eten , vers dus echt lekker. Mooi op tijd geleverd. De porties zijn wel kleiner dan in de tijd dat je via je bestelling stempeltjes voor korting spaarde..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
15 november 2020

Keurig op tijd Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wout
14 november 2020

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd

Max
14 november 2020

Prima nasi rames. Goede service en prettige /heldere website. Goede prijs/prestatie verhouding!

rob
14 november 2020

top een en netjes thuis gebracht

B. J. Bakker
14 november 2020

De bestelde maaltijd werd heel snel bezorgd. Het eten was prima in orde en alles was erg smakelijk!

Karin Elsenaar!
13 november 2020

Heerlijk gegeten! Prima bezorging op de gevraagde tijd. Top!!

Yvonne v. S.
13 november 2020

Zoals altijd.... heel lekker!

Anamaria
13 november 2020
Ingrid
13 november 2020

Per ongeluk verkeerde huisnummer opgegeven, gemaild dat bezorger ons niet kon bereiken. Toch nog bezorgd, ondanks mijn fout. Eten was heerlijk, service fantastisch!

Celine
13 november 2020
EdL
12 november 2020

Hinderlijk dat ik voor een bestelling 3 mails krijg

Lidy
11 november 2020

Heerlijk gegeten,was weer supet

Erik
10 november 2020

Zoals altijd prima: heel smakelijk, goed warm, ruim voldoende en keurig op tijd!

Pas
8 november 2020

altijd even goed!

rob
7 november 2020
Alice
5 november 2020

Hier heb ik vaker besteld, altijd vers en goede kwaliteit eten. Vernieuwende gerechten, zoals Koreaans enz. Altijd vlot bezorgd.

Anamaria
4 november 2020
Onno
1 november 2020

Zoals altijd perfect. Goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rob de haan
1 november 2020

beetje te vroeg gebracht was nog niet klaar had half zes gevraagd was 5 over 5 maar eten was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin Wien
1 november 2020

Was weer top heerlijk

Alvin
31 oktober 2020

Hello, het was good. Dank you a lot!

Max
31 oktober 2020

Heel smakelijk; goed op temperatuur.

ANAMARIA
31 oktober 2020
Jelte Tempelaars
31 oktober 2020

Heerlijk ๐Ÿ‘

Karel
26 oktober 2020

Bezorging was perfect,eten was echt heerlijk . Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
19 oktober 2020

Eten is niks op aan te merken, alleen had ik een portie klein vlees en bami. Weet dat het minder is maar dit was wel heel weinig vlees minder als anders en zo'n klein bakje saus erbij en zeker niet goedkoop. Ruim 16 euro.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De harder
19 oktober 2020

Was deze keer niet lekker kip was taai. En in de nasi zit teweinig groenten in lijkt wel rijst daar voor moest ik 3euro extra voor betalen beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liem
17 oktober 2020

Prima zoals altijd!

Martin Wien
16 oktober 2020

Was weer top echt erg lekker