Facebook

Beoordelingen van Chinese Street Den Haag

Recente recensies van Chinese Street Den Haag

5 sterren na 351 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al sinds decennia klant en de laatste jaren, onder de huidige eigenaar, zelfs fan te noemen ging het deze keer een beetje mis. te vroeg geleverd en cha sui (ook lekker) i.p.v. spek. Volgende keer weer beter.

Reactie van Chinese Street:Hoi Rob, Dank voor je review. Ik heb het even voor je nagekeken. De bestelling was aan ons doorgegeven voor levering zo snel mogelijk, dus hebben we de bestelling direct gemaakt en bij je afgeleverd. De bestelling die wij door hebben gekregen was Honey Red Roast. Mocht je na het bestellen en het lezen van de bevestiging nog iets willen wijzigen aan de bestelling, kan je ons altijd even bellen zodat we het nog even kunnen aanpassen.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en prima eten. Bezorging ook op tijd zoals werd aangegeven.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en heerlijk.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toelichting overbodig.....

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nog goed warm en lekker maar de hoeveelheid is wel kleiner geworden door kleinere bakjes dan voor de tijd van Corona. En de prijs is duurder geworden!

Reactie van Chinese Street:Hi Jeff, Dank voor je review en feedback. De porties voor bezorging zijn sinds onze start met online bestellingen niet veranderd. We hebben voor online bestellingen wel een ander menu dan de gedrukte afhaalmenu kaart. We bieden standaard 1 persoons porties zonder bijgerecht aan zodat mogelijk is om veel verschillende gerechten/smaken op tafel te zetten voor een gevarieerd menu. Onze inkoopkosten zijn enorm gestegen in het afgelopen jaar en daardoor hebben we sommige producten iets in prijs moeten aanpassen.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Overzichtelijke site voor online bestelling.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

(H)eerlijke smaken en niet te zout, precies goed.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, geen standaard chinees maar veel beter.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en snel. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal volgens verwachting en volgens afspraak.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede site, makkelijk kiezen, op tijd en op temperatuur geleverd. Een heerlijke maaltijd

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker, zoals gewoonlijk.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was echt niet lekker, de loempia’s waren ook niet lekker. De reepjes kip waren veel te lang. Was niet tevreden. Jammer

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Li's Palace is ons vanaf de oprichting bekend maar met de huidige eigenaar is een grote kwaliteitsslag gemaakt.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en we wonen best ver van restaurant en toch op tijd bezorgd .

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Chinese bami. En de kip in Bali saus is een must, onze vaste bestelling. Zoet licht pittige saus met groente en kip.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer. Snelle bezorging. Eten was lekker en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt weer top!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was helemaal geweldig! tot nu toe de lekkerste van Loosduinen! we komen op zeker weer opnieuw bestellen!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en precies op tijd

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vegetarische kipstuckjes maaltijden besteld en het was heerlijk. Het is was niet te zout wat bij andere chinese restaurants meestal wel het geval is. Supersnelle en vriendelijke service, al met al lekker en snel eten voor een goed prijs.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten. Goede smaak.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is weer eens iets anders dan de standaard babi pangang. Heerlijk eten, erg smaakvol. Het geld dubbel en dwars waard! Als je wat te vieren hebt: Bestellen en lekker thuis eten. Echter zodra het weer kan... Zijn wij als eersten weer present in het restaurant!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salt and Pepper Shrimp and Salt and pepper chicken highly recommended, delicious, piping hot and fast, friendly delivery!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bij dit restaurant. Stevig aan de prijs, maar heel vriendelijke bediening, zelfs toen ik de ingepakte bestelling wilde controleren. Alles klopte perfect trouwens. Familie menu B met nasi, meihoen en bami, plus kip cashew met chinese meihoen. Grote porties zijn echt groot trouwens 👍 Gerechten zijn echt erg lekker. Heerlijk malse kip, mooie magere babi pangang. We hebben er met 4 personen goed van gegeten en hadden nog wat bami en nasi over. Helemaal goed. Chopsticks hadden het compleet gemaakt. Echt lekker gegeten!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld bij li",s palace en zeer tevreden. Warme gerechten en de beef was heerlijk zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima en online bestellen gaat zo ... Geen lange wachttijden.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smullen weer!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige nadeel van laten bezorgen dat de producten tijdens het vervoer enigszins afkoelen. Maar de soep wordt ook niet zo heet gegeten als zij wordt opgediend 😁 ‘ Het gemak dient de mens ’

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snel bezorgd en vriendelijke bezorger

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en ruim voldoende. Bezorging een minuut.of 20 later dan verwacht.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle service en lekker eten!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten. Snelle bezorging en eten was goed warm.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt uitzonderlijk!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In ongeduldige afwachting van de opening van het restaurant, gisteren weer heerlijk Chinees thuis gegeten.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom voor de tweede keer heerlijk gegeten van de maaltijden. Echt smullen.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt niet lekker. vlees moest mager zijn maar het was vet en stug.Dit is de laatste keer dat ik besteld bij jullie afz mevrouw de harder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld. Beide keren prima van kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding en exact op de afgesproken tijd.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker de bezorging was veel sneller dan verwacht 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! Keurig op tijd! Voor herhaling vatbaar!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima in orde. Op dezelfde voet doorgaan!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben gisteren genoten van een heerlijke Chinese maaltijd. Ook na een korte fietsrit was de maaltijd nog lekker warm. De bestelling ging fout, dit lag aan mijzelf. Per telefoon heeft ons toen een vriendelijke meneer geholpen om de bestelling te plaatsen en konden we deze op het aangegeven tijdstip ophalen.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top zo als altijd, heerlijk gegeten

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en het eten was weer prima. Alleen de bami had wat warme gemogen was lauw.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chinese street is a good place to eat

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was een tijd geleden maar het was weer ouderwets heeeeerlijk

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm, heerlijk gegeten !

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse wok. Snelle bezorging.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed alleen verschil tussen een grote bak en een kleine bak garnalen is 8,60 voor 4 extra garnalen ,

Reactie van Chinese Street:Dank voor je bestelling, onze excusses dat de levering gisteren langer heeft geduurd dan wat je van ons gewend bent. Het zat niet mee op de weg en we vonden het niet verantwoord om onze bezorgers op 2 wielen te laten rijden. Wat het aantal garnalen betreft van uw gerecht, in een kleine portie pepper & salt shrimp zitten er 6 a 7 garnalen en in een grote portie 12 a 14 garnalen. Het varieert omdat soms de garnalen iets groter of kleiner zijn. Het verschil is minimaal 5 en maximaal 8 afhankelijk van de garnalen maat. Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben, vernemen we dat graag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😀🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker en op tijd....super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede maaltijd en porties; het smaakte weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten altijd top en ondanks gladde weer netjes thuis gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, heerlijk bereid en een goede hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima eten! Enig puntje van ‘kritiek’ dat het iets te vroeg kwam

Reactie van Chinese Street:Dank voor je review en bestelling. We bezorgen door de weersomstandigheden alles met de auto en is de capaciteit lager. We hebben daardoor keuzes moeten maken in de planning. We denken dat de meeste klanten liever iets eerder willen hebben dan te later. Mocht je de voorkeur hebben voor liever later, laat het ons weten in het opmerkingenveld en we houden daar zoveel mogelijk rekening mee.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees en garnalen waren erg lekker, alleen de bamie goreng was niet echt bamie goreng, zat niks door en was nogal klef. Ik had de folder van jullie en daar was de prijs voor bamie en rijst (bijgerecht) goedkoper dan op online versie? Ik vind dat de prijzen niet kunnen afwijken van afhalen en bezorgen, want bij bezorgen zit ook de bezorgkosten al bij.

Reactie van Chinese Street:Dank voor je review. De bezorgkosten die we vragen zijn niet kostendekkend voor onze bezorgservice omdat we al onze medewerkers een eerlijke beloning geven. We hadden er inderdaad ook voor kunnen kiezen om de kosten voor afhaal te verhogen en gelijk te trekken met bezorging. Dit hebben we bewust niet gedaan om de kosten voor afhaal lager te houden. Thuisbezorgen van maaltijden is een grote kostenpost voor ons, loonkosten, vervoer en platform kosten. We vinden het niet eerlijk om die kosten ook bij de klanten te leggen die bij ons komen afhalen. We hebben voor online bestellingen ook een nieuw structuur gekozen waarbij het transparant is wat elk product kost en de klant een bewuste keuze kan maken om er wel of geen bijgerecht bij te nemen. Zo hoeft een klant dus nooit meer te bestellen dan dat ze eigenlijk willen hebben.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fast delivery and delicious hot food, perfect as usual!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, goede keuken.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten, was genoeg, heerlijke verse groente in de bami, levering keurig op tijd.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En het was ruim voldoende. De bezorging was ruim op tijd.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en de levering was ook erg snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk weer. Had alleen nasi en chinese bami besteld, maar kreeg ook 2 bakken witte rijst en begreep niet waarom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld hier en is erg lekker en voor herhaling vatbaar!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede web-informatie, eenvoudige te bestellen, goede informatie over bezorgtijd en tijdige aflevering. Prima!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel , vers en goed . Echt aanrader

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Tjap Tjoi met goede rijst. Op tijd bezorgd. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en het eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer genoten van heerlijk gerechten!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en weer heerlijk zoals altijd!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Zag er goed uit was goed warm en smaakte heerlijk. Vooral de crispy chicken popcorn was erg lekker !

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig. Vandaag was het eten, zoals altijd, erg goed. Stukken beter dan het eten van een doorsneechinees. De porties zijn iets kleiner, maar de kwaliteit van de ingredienten is proefbaar beter, van het koken ook. Fijn is ook dat je voor grote of kleine porties kunt kiezen en dat je gerechten ook zonder rijst/nasi of bami kunt bestellen. De bezorging was, ook als altijd, vriendelijk en snel.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, in korte tijd al vaak besteld, grote porties. Ons raken ze niet kwijt als klant.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispy pork belly is fenomenaal... In heel Den Haag geen betere geen betere

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed telefonisch geholpen Daarna online besteld Heerlijk eten kipfilet is ook kipfilet Verse groenten en netjes thuisbezorgd Ik ben normaal geen type van eten halen Maar bij deze chinees echt top!!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste klas eten. Thuis gekomen is het nog lekker warm. Een absolute aanrader voor Chinees eten!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al denk meer dan 10 keer besteld, in 1 woord fantastisch. Leveringen mooi op tijd, prachtige gerechten, uitgebreide kaarten buikspek.. Mijn persoonlijke favoriet. Thuis Chinees eten - best keuze in Den Haag regio Kijkduin

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker, snel geleverd, vers gemaakt. Ik ben er zo blij met jullie!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even lekker 👌😀

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten was goed! Lange wachttijd, maaltijd bleek verkeerd bezorgd (en ook afgenomen! Dat is gewoon diefstal!) Uiteindelijk werd de bestelling alsnog binnen een half uur bezorgd door de baas zelf.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

I can't recommend this restaurant enough!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit super, bezorging stipt op tijd en tot aan de voordeur van ons vakantiehuisje en vriendelijke bezorger in de sneeuw. Jammer dat we niet in de buurt wonen anders hadden we zeker vaker besteld. Heerlijk gegeten.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk, correct en snel bezorgd en heerlijk eten!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Wij zijn fan. Vooral van de Korean popcorn chicken!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer lekker! De kip in zwarte bonen saus smaakte verrukkelijk! Snelle bezorging! We hebben top gegeten!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, goed gebakken banaan. Keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de derde keer besteld bij Chinese-street en wederom TOP!!! Lekker, porties zijn royaal en bezorging steeds netjes optijd!! Echt een aanrader... nét wat meer en anders (lekkerder) dan de “standaard “ Chinees!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer en stipt op tijd bezorgd voor mij de beste van Den Haag

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom al een tijdje voor de lekker eten en top service! Ik kan ze niet genoeg promoten omdat ze echt goed zijn! Aanrader!!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was super we gaan daar meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke site , makkelijk bestellen Goede bezorging maar belangrijkste! Heerlijk gegeten .

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, bestellen, betalen, bezorgd op het door mij opgegeven tijdstip en het eten is goed warm aangeleverd en het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal goed, zoals gewoonlijk. Wij hadden tjap tjoy kip, babi pangang mager en kip met cashewnoten, alles met nasi. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Maar voor het eerst laten bezorgen! Helemaal top en op tijd!!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekende kwaliteit, goede smaken en met zorg bereid! Wij gaan er graag uiteten maar dit is next best. Prijs/kwaliteit is top.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de gerechten waren weer erg goed, maar er was iets anders aan de smaak van de "crispy belly" dan anders... dat was jammer, maar voor de rest heb ik er weer heerlijk van gegeten.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

The food is amazing and warm, highly recommend :)

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Wij zijn op vakantie in Den Haag en hebben hier vaker gehaald.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1ste keer. zeer goed bevallen. kom zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een supersnelle bezorging! Chapeau!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond netjes op de afgesproken afhaaltijd klaar en smaakte heerlijk! Enorm veel keuze, ook qua (di)eetwensen. Een aanrader!!!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, goed gevulde bakjes. Was een geslaagde kerst.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good Food, Good People!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd prima

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super tevreden. Heerlijk eten en precies op de afgesproken tijd afgeleverd. Klasse bedrijf met klasse eten.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🙏

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd geleverd.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, goede service. Heel lekker eten en heel veel vegetarische opties. Echt top!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie eend is de beste die ik gegeten heb! Zo heerlijk. De tja sieuw, crispy pork belly ook heerlijk! Dank jullie wel voor het heerlijke eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer Heerlijk en snel gebracht . Fijne dagen gewenst en een gezond 2021.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, exact op tijd geleverd door een vriendelijke jongeman

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd tegen redelijke prijs. Precies op tijd kunnen afhalen.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd en weer heerlijk gegeten!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten en van goede kwaliteit. Bezorging vlot en netjes

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd, de gerechten zijn uitstekend. Nu voor het eerst via de website besteld. Alles perfect op tijd. De gerechten werden warm gehouden in een warmhoudbox. Keurig de COVID-19 regels nageleefd Laten we onze middenstand steunen

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker smakelijk eten snelle bezorging

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Top restaurant en goede prijs-kwaliteit verhouding...echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, beter kan niet!! Super lekker gegeten!!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijke site. Goede voortgangsinformatie. Op gevraagde tijd geleverd. Goed op smaak.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet de gemiddelde smaken, erg lekker weer. Aanrader de Mihoen Singapore, varieert van licht zoet naar pittig. Fijn dat we weer een keer in de buurt waren, op bezoek bij de pude vader, en jullie klein beetje londen steunen.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk Vers en goed op temperatuur! Voor herhaling vatbaar, dikke 9

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijk eten!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en goed warm, zoals altijd

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en goede kwaliteit van het eten. Als leuke attentie een kleine proeverij van een ander gerecht

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is mijn favoriet. Ik bestel nu al weken en het is altijd lekker, vers, super snel geleverd.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, altijd snel geleverd. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Heerlijk gegeten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top heerlijk

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en van top kwaliteit!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel we de sfeer van het restaurant misten, waren wij zeer content met de kwaliteit van de bezorgde maaltijd. We hopen snel weer ter plaatse te kunnen dineren.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Chinese street actiemenu smaakte heerlijk. Ruim voldoende voor twee personen en prima kwaliteit. De bezorging was erg vlot en vriendelijk.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salt and Pepper Prawns and Crispy Belly, hot, fresh and fast, friendly delivery.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en supersnel bezorgd!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld bij Chinese-street. Super snel heel lekker eten thuis !! Enige minpuntje was dat de zeewier salade niet helemaal ontdooid was, maar de rest deed dit al snel vergeten... zeker voor herhaling vatbaar!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en op tijd!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker! En het was bezorgd door een lief buurmeisje! Dank je wel!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot besteld en snel bezorgd. De maaltijd was weer erg lekker. Volgende keer weer!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en een vriendelijke bezorger. Kwaliteit als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets dan lof voor de kwaliteit van het eten en ook voor de presentatie. De tjapsoi bevatte inderdaad 10 groenten en de nasi smaakte veel lekkerder dan van de gemiddelde afhaalchinees. Li's Palace is voor ons het favoriete adres (hopelijk gaat het restaurant weer snel open en dan kan ik het verrassingsmenu van harte aanbevelen. Een culinair hoogstandje!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hot, Fresh and Delicious as always! Fast and friendly delivery.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel nooit meer bij een ander. De eend is super super lekker!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten , vers dus echt lekker. Mooi op tijd geleverd. De porties zijn wel kleiner dan in de tijd dat je via je bestelling stempeltjes voor korting spaarde..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima nasi rames. Goede service en prettige /heldere website. Goede prijs/prestatie verhouding!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top een en netjes thuis gebracht

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde maaltijd werd heel snel bezorgd. Het eten was prima in orde en alles was erg smakelijk!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Prima bezorging op de gevraagde tijd. Top!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd.... heel lekker!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per ongeluk verkeerde huisnummer opgegeven, gemaild dat bezorger ons niet kon bereiken. Toch nog bezorgd, ondanks mijn fout. Eten was heerlijk, service fantastisch!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hinderlijk dat ik voor een bestelling 3 mails krijg

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,was weer supet

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima: heel smakelijk, goed warm, ruim voldoende en keurig op tijd!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd even goed!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier heb ik vaker besteld, altijd vers en goede kwaliteit eten. Vernieuwende gerechten, zoals Koreaans enz. Altijd vlot bezorgd.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect. Goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beetje te vroeg gebracht was nog niet klaar had half zes gevraagd was 5 over 5 maar eten was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top heerlijk

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hello, het was good. Dank you a lot!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smakelijk; goed op temperatuur.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 👍

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect,eten was echt heerlijk . Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is niks op aan te merken, alleen had ik een portie klein vlees en bami. Weet dat het minder is maar dit was wel heel weinig vlees minder als anders en zo'n klein bakje saus erbij en zeker niet goedkoop. Ruim 16 euro.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was deze keer niet lekker kip was taai. En in de nasi zit teweinig groenten in lijkt wel rijst daar voor moest ik 3euro extra voor betalen beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top echt erg lekker

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! En gelukkig niet te zout

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Another great meal, delicious food and fast, friendly delivery.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekker eten!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle bestelde gerechten waren prima van smaak! Lekker gekruid, ook groentegerecht goed knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer besteld maar tevens de laatste keer. Buikspek was absoluut geen buikspek en de beef in de thaise curry was te smerig voor woorden., zacht doorgekookt. Zo in de vuilnisbak gegooid. Nooit meer voor ons.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker gegeten!!!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed, heel lekker. Net even anders dan andere Chinese restaurants. Eén verbeterpuntje: de pindasaus, die is uitgesproken vies. Ik zou een andere inkopen of nog beter, zelf maken.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi vond ik niet goed. Het leek wel witte rijst Dan vindt ik het wel een beetje duur Dat was wel jammer ik hoop dat wat beter kan.want de rest is goed van de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was so hot it could have just arrived from the kitchen, delicious as always and very friendly delivery boy. Way within expected delivery time.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super handig, efficiënt en coronaproof: bestelling op afgesproken tijd ophalen. Perfecte oplossing. Het eten was overigens ook erg lekker. Een aanrader.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer uitstekend

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

super vers, heerlijk gegeten met het gezin!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De intercom-aankondiging dat er een pizza wordt bezorgd, heb ik met humor ontvangen. De Chinese gerechten waren kostelijk!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My Thursday treat Salt and Pepper Shrimp, delicious, hot and fast delivery!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel! En lekker :)

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en snelle levering!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten smaakten heerlijk. Bezorging exact op tijd. Dit gaan we vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As usual, absolutely delicious, fresh and hot Salt and Pepper Shrimp and Crispy Pork Belly. Really fast delivery and a friendly greeting! The best in the Hague!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Honey red roast was erg droog. Zal het niet nog eens bestellen. En jammer dat je gerechten altijd met rijst moet bestellen. Ik had al extra Surinaamse nasi dus de witte rijst had niet gehoeven. Verder was alles prima. Snelle bezorging.

Reactie van Chinese Street:Hi Will, Dank voor je review. Bijgerecht is niet verplicht. Je kan gewoon voor de optie kiezen “geen bijgerecht”. Wellicht heb je een erg mager stuk honey red roast gekregen. We kunnen de volgende keer ook een stuk geven met meer vet en sappiger.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op de minuut nauwkeurig bezorgd.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heerlijk is een keer wat anders genomen heb er geen spijt van top volgende keer bestel ik hier weer bezorging snel ook had het hinnen 25 minuten klasse

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het allemaal wat minder dan de vorige keer tien we het zelf af hadden gehaald

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heel goed (erg lekker), service was ook goed (het stond klaar op de afgesproken tijd toen ik arriveerde), sausjes kunnen apart erbij gedaan worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb meerdere keren Chinees besteld in DEN HAAG , de maaltijd van gisteren is werkelijk de beste .

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, vooral de crispy spek.👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en super service. We hadden voor 18:00uur besteld en stipt op die tijd was het klaar. Het eten was heerlijk vers en heerlijk op smaak.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Goed warm en op tijd bezorgd Een aanrader !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten alles was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel veel heerlijke vegetarische gerechten, snel bezorgd en goede service!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 1/2 portie babi pangang, precies genoeg. Super lekker! Snelle bezorging. Top, bestel er zeker weer een keer.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegegeten en keurig op tijd afgeleverd. Een uitkomst als je de deur niet uit wil 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal weer super en goed warm. Zeer vriendelijke bezorger. Kortom; aanrader!!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was weer heerlijk... tot een volgende keer.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke maaltijd, snel bezorgd

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke bestelsite, heerlijk eten en bezorgd op afgesproken tijdstip

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alhoewel er iets mis was gegaan met de bezorging werd zo snel en professioneel opgelost. Echt complimenten voor het beste Chinese restaurant van Den Haag!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk, erg lekker goed warm en snel bezorgd Top

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en veel gegeten. Voor herhaling vatbaar. Aanrader

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig. Goede service van de bezorger, ik kreeg een telefoontje dat hij 5 minuten later zou komen, dan door mij gevraagd tijdstip

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten bij mijn oma nadat ik het had afgehaald. Zeer hoge kwaliteit eten, geweldig lekker!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en snelle bezorging👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious as always, food delivered hot and freshly cooked, faster than time quoted and very friendly, polite bezorger from Deliveroo.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goed op temperatuur. Prima kwaliteit.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd was het weer super,heerlijk gegeten.Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt super en meer dan genoeg. Snelle bezorging. Prijs en kwaliteit 5 sterren waard.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd ,heerlijk warm , goed verzorgd, en heel erg lekker !!!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lang getwijfeld maar moest er toch eens van komen, eten was lekker, warm en snel en netjes bezorgt. Zijn blij dat we het geprobeerd hebben

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals het hoort op tijd bezorgt en goede kwaliteit aanbevolen

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeerlijk op tijd bezorgd, vroeger dan voorspeld. En ik ben er weer ingetuind: geroosterd buikspek klinkt zo lekker. is het normaal ook, maar bij Chinese Street zo krampverwekkend zout! grrrrrr.... Zelfs de zure atjar waarop het ligt is gigazout...

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, veel vegetarische opties. Snel bezorgd.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd bezorgt, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten, snel bezorgd. En ik ben heel blij met de vele vegetarische opties (ze gebruiken Kipstuckjes van de Vegetarische Slager op verzoek). En geweldige service!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging moeizaam bij afrekenen via iDeal. Daarom gekozen om aan de deur te betalen. Dat lukte wel . Maaltijd was heerlijk. Vriendelijke bezorger

Reactie van Chinese Street:Hi Jenny, Dank voor je bestelling en review. Er was gisteren voor een korte duur een storing bij iDeal dat ook invloed had op ons. Excuses daarvoor. Inmiddels is de storing verholpen en zullen iDeal betalingen weer vlekkeloos verlopen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zeer goed zoals gewoonlijk

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk echt goed warm en snelle bezorging gr ..

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd eten prima

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect zoals altijd

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker iets besteld prima eten

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen snel bezorgd binnen 20 minuutjes Kwaliteit goed zoals we gewend zijn

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste chinees in den Haag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn weer blij dat de zaak weer geopend is,top kwaliteit,was weer genieten.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, prima service, toppie!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden eten over heerlijk zo als altijd en de bezorging ook super top.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer héérlijk!! Snel bezorgd, we hebben weer heerlijk gegeten. Dank jullie wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer top geleverd en snel en prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit van het bestelde eten. Tevens accurate bezorging op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Great food

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Eten was goed

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, porties ruim voldoende, levering precies op afgesproken tijd. Topper!!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd vrij snel geleverd en het was heerlijk. Wij hebben ervan genoten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging, vriendelijke mensen, lekker eten!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk eten! En zo fijn dat er veel vegetarische opties zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en weer overheerlijk!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Lekker eten, knapperige groente, mooie kleuren.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goede kwaliteit.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij houden ervan om bij Li's Palace te gaan eten. Creatieve en superlekkere gerechten, goeie sfeer, redelijke prijzen, alles. Helaas kan dat nu even niet dus besteld. Ze kunnen niet de mooie dingen doen die ze in het restaurant doen want dat verdraagt geen bezorging. Maar wij hebben gesmuld van onze gerechten. Want. Topkwaliteit, supervers en gewoon superlekker. Beste in Den Haag voor ons. Klaar.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede nette bestelling eten was warm eten was goed hoeveel heid mooi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers! Snel bezorgd en veel goede vegetarische mogelijkheden!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pekingeend en nasi waren lekker. De krokante kip was echter eerder taai dan krokant. Dat was wel jammer. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, meer dan genoeg en snel bezorgd. De famous duck is echt overheerlijk!!!!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As usual, delicious food, nice and hot, faster delivery than expected.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Ziet er smakelijk uit, en smaakt ook heel lekker.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het was top!! Bezorgtijd en temperatuur eten waren beiden prima👍👍

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en belangrijker vers berijd.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging. Bakje zat alleen niet goed dicht en had gelekt.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm en de buikspek was lekker knapperig

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd. Iets meer vegetarische opties zou leuk zijn juist omdat het zo lekker was!

Reactie van Chinese Street:Hi Judith, dank voor je feedback. We hebben de vegetarische kipstukjes als optie toegevoegd aan bijna alle kipgerechten.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious as always and fast and friendly delivery!

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en prima bezorging!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten! Helaas niet zo veel vegetarische opties op de kaart.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic!! Fresh, hot and excellent delivery! Much earlier than expected.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cha Siu geroosterd varkensfilet was minder lekker dan normaal zag er ook anders uit.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is super lekker en goede kwaliteit. Een min puntje is dat je niet alles kan bestellen wat bij de afhaal staat. Verder erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top lekker en snel

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten snel bezorgd en aardige bezorger netjes!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious! fast friendly delivery, good hot food.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wist niet dat je het kon laten bezorgen, beste Chinees in den Haag. Super goed eten echt heerlijk!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, goed op temperatuur nog en precies op tijd afgeleverd! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was net als verleden keer weer lauw. Jammer! Bezorger is te lang onderweg. Om 18.50 kreeg ik een mail bezorger is onderweg en de bestelling werd om 19.30 bezorgd. Ik woon op 5 minuten fietsen van restaurant vandaan.

Reactie van Chinese Street:Hi Tineke, Dank voor je review. Op de dag van uw bestelling was er een topdrukte. We hadden daardoor per abuis al de bestelling op status onderweg gezet waardoor u de email kreeg dat de bestelling onderweg was met de bezorger om 18:50. De bestelling is heeft ongeveer 10 minuten gewacht in onze warmhouder tot er een bezorger beschikbaar was. Hij is toen direct van ons restaurant naar uw huis gereden met de bestelling. We hebben ondertussen maatregelen genomen om de wachttijd op bezorger beter af te stemmen met bereiding in de keuken. Verder zijn de fietsboxen nu extra geïsoleerd. Ik hoop dat u ons nog een kans wilt geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Keurig op tijd bezorgd. Alleen jammer dat het eten lauw/warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.